Tietosuojakäytäntö

Me (Me", "Me" tai "Meidän") olemme sitoutuneet turvaamaan henkilötietosi ja yksityisyytesi.

Tämä tietosuojakäytäntö on luotu kertomaan sinulle siitä, miten hallinnoimme, keräämme, tallennamme ja käytämme verkkosivuston bitcoremomentum.com ("Verkkosivusto") yhteydessä antamiasi tietoja.

Noudatamme seuraavia periaatteita:

  • avoimuus sinua koskevien henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä:

Meille on tärkeää, että sinulla on aina kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit tehdä valistuneita päätöksiä sinua koskevien henkilötietojen käsittelystä, kun vierailet verkkosivustollamme tai kun suostut aloittamaan kaupankäynnin kolmannen osapuolen kaupankäyntialustan kanssa. Tätä varten käytämme erilaisia tekniikoita ja toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on antaa sinulle asianmukaista tietoa sinua koskevien henkilötietojen käsittelystä asianmukaisella tavalla ja oikeaan aikaan.

Lisäksi, jos katsomme, että sinulle on annettava erityisiä tietoja, annamme ne sinulle sopivaan aikaan ja sopivassa paikassa.

Vastaamme myös mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi ja annamme sinulle tarvitsemiasi selvennyksiä lakisääteisten rajoitusten puitteissa. Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: [email protected].

  • Käsitellä henkilötietojasi ainoastaan tässä käytännössämme esitettyjä tarkoituksia varten:

Tarkoituksiin, joita varten voimme käsitellä henkilötietojasi, kuuluu muun muassa verkkosivuston asettaminen saatavillesi ja yhteyden tarjoaminen kolmannen osapuolen kaupankäyntialustoihin ("Palvelut"), verkkosivuston käyttäjäkokemuksen parantaminen, palvelujen (mukaan lukien verkkosivusto) parantaminen, oikeuksiemme ja etujemme suojaaminen, liiketoiminta- ja hallinnollisten toimintojen suorittaminen, jotka tukevat palvelujen tarjoamista verkkosivuston käyttäjille, ja/tai mahdollisten oikeudellisten ja/tai lainsäädännöllisten vaatimusten noudattaminen.

Lisäksi käsittelemme henkilötietojasi ymmärtääkseen henkilökohtaisia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

  • Panostamme merkittäviä resursseja kunnioittaaksemme oikeuksiasi sinua koskevien henkilötietojen osalta:

Käytämme merkittäviä resursseja, jotta voit käyttää oikeuksiasi rekisteröitynä. Siksi voit lähestyä meitä milloin tahansa, kun haluat tarkistaa sinua koskevat henkilötiedot, pyytää meitä muuttamaan niitä, poistamaan ne, lopettamaan niiden käytön tiettyihin tarkoituksiin tai yleisesti tai siirtämään ne sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Toteutamme toiveesi lain mukaisesti.

  • Sinun henkilötietojesi suojaamiseksi:

Vaikka emme voi luvata, että sinua koskevat henkilötiedot ovat ehdottoman hyvin suojattuja, voimme luvata, että käytämme ja tulemme jatkossakin käyttämään monenlaisia keinoja ja toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on varmistaa, että sinua koskevat henkilötiedot on suojattu.

Täydellinen tietosuojakäytäntömme

1. Soveltamisala?

Tässä politiikassa kuvataan, millaisia henkilötietoja yritys kerää luonnollisista henkilöistä ja miten se kerää ja käyttää niitä, jakaa niitä kolmansien osapuolten kanssa, turvaa ne, käsittelee niitä jne.

Tässä käytännössämme 'henkilötiedoilla' tarkoitetaan kaikkia tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja. Tunnistettavissa oleva luonnollinen henkilö on henkilö, joka voidaan tunnistaa suoraan tai yhdistettynä muihin tietoihin, jotka meillä on tai joihin meillä on pääsy.

Henkilötietojen "käsittelyllä" tarkoitetaan tässä politiikassa mitä tahansa henkilötietoihin kohdistuvaa toimenpidettä tai toimenpidekokonaisuutta, mukaan lukien henkilötietojen kerääminen, tallentaminen, järjestäminen, jäsentäminen, tallentaminen, muokkaaminen tai muuttaminen, haku, kysely, käyttö, luovuttaminen välittämällä, levittämällä tai muulla tavoin saataville asettaminen, yhteensovittaminen tai yhdistäminen, rajoittaminen, poistaminen tai tuhoaminen.

Palvelumme on tarkoitettu yleisölle, eikä niitä ole suunnattu alle 18-vuotiaille lapsille. Emme tietoisesti kerää tai pyydä tietoja keneltäkään alle 18-vuotiaalta emmekä tietoisesti anna tällaisten henkilöiden käyttää Palveluitamme. Jos saamme tietää, että tietoja lapsesta on kerätty, ryhdymme kohtuullisiin toimiin poistaaksemme tällaiset tiedot mahdollisimman pian.

2. Milloin keräämme henkilötietoja sinusta?

Keräämme henkilötietoja sinusta, kun käytät palveluita, palvelukanavia ja verkkosivustoa. Joissakin tapauksissa annat meille aktiivisesti henkilötietoja, ja toisissa tapauksissa keräämme sinua koskevia henkilötietoja tutkimalla ja analysoimalla Palveluidemme ja/tai palvelukanaviemme käyttöäsi tai saamme tietojasi kolmansien osapuolten kumppaneiltamme.

3. Ei velvollisuutta antaa henkilötietoja yritykselle ja sen seuraukset.

Sinulla ei ole velvollisuutta antaa meille mitään sinua koskevia henkilötietoja. Joissakin tapauksissa tällaisten henkilötietojen antamatta jättäminen estää meitä kuitenkin tarjoamasta sinulle Palveluita, estää verkkosivuston käytön ja/tai aiheuttaa Palveluiden ja verkkosivuston toimintahäiriöitä.

4. Millaisia henkilötietoja keräämme? Henkilötiedot Keräämme jokaisen verkkosivuston selauksen yhteydessä:

näihin tietoihin kuuluvat verkkotoimintaloki, liikennetiedot (mukaan lukien rajoituksetta IP-osoite, käyttöaika, käyttöpäivämäärä, käytetyt verkkosivut ja mobiilisivut, käytetty kieli, ohjelmiston kaatumisraportit ja käytetyn selaimen tyyppi sekä tiedot käyttämästäsi laitteesta. Jotkin näistä tiedoista eivät välttämättä yksilöi sinua henkilökohtaisesti, eivätkä ne näin ollen ole henkilötietoja.

Henkilötiedot, jotka saamme sinulta: kaikki henkilötiedot, jotka annat meille omasta vapaasta tahdostasi ottaessasi yhteyttä kolmannen osapuolen kauppapaikkaan meidän kauttamme.

Henkilötiedot, jotka annat nimenomaisesti kolmansien osapuolten alustoille kaupankäyntiä varten: näihin tietoihin kuuluvat täydellinen nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

5. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja niiden oikeusperusta

Yhtiö käsittelee henkilötietojasi yhtä tai useampaa tässä jaksossa esitettyä tarkoitusta varten ja asianmukaisen oikeusperustan mukaisesti.

Yhtiö ei käsittele henkilötietojasi, ellei käsittelylle ole laillista perustetta. Yhtiö voi käsitellä sinua koskevia henkilötietoja seuraavilla oikeusperustoilla:

  • Olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten. Tämä koskee tapauksia, joissa annat nimenomaisesti tietosi verkkosivuston kautta, jotta voimme toimittaa ne kolmannen osapuolen kauppapaikalle.
  • Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Esimerkiksi palveluidemme parantamiseksi tai oikeudellisten vaatimusten esittämiseksi tai puolustamiseksi.
  • Käsittely on tarpeen sellaisen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, joka koskee yhtiötä.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi, voit milloin tahansa ottaa yhteyttä meihin lähettämällä ilmoituksen sähköpostiosoitteeseen.

Seuraavassa luettelossa esitetään tarkoitukset, joita varten saatamme käsitellä henkilötietojasi, sekä oikeusperusta tällaiselle käsittelylle:

KäyttötarkoitusOikeusperusta
1Välittääksemme tietojasi kolmansille osapuolille pyynnöstäsi digitaalista lähestymistapaa varten tradingWe voi kerätä henkilötietojasi välittääksemme ne kolmansille osapuolille, jos nimenomaisesti pyydät sitä.Olet antanut suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn yhtä tai useampaa erityistä tarkoitusta varten.
2Jotta voimme vastata kyselyihisi, pyyntöihisi ja/tai valituksiisiPalvelun käyttöä koskeviin kyselyihin vastaaminen edellyttää sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä.Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.
3Noudattaaksemme lakisääteisiä velvoitteita tai oikeudellisia tai hallinnollisia määräyksiä Käsittelemme henkilötietojasi noudattaaksemme erilaisia lakisääteisiä velvoitteitamme.Käsittely on tarpeen sellaisen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, joka koskee yhtiötä.
4Parantaaksemme palveluitamme saatamme käyttää sinua koskevia henkilötietoja parantaaksemme palveluitamme. Tällaiseen käsittelyyn kuuluvat muun muassa kaikki kaatumalokit tai muut Palveluihin liittyvät häiriöraportit.Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.
5estääkseen petokset, palveluidemme väärinkäytön ja väärinkäytönKäsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.
6Suorittaaksemme ja ylläpitääksemme erilaisia toimintoja, jotka tukevat Palvelujemme tarjoamista.Tällaisia toimintoja ovat muun muassa back-office-toiminnot, liiketoiminnan kehittämistoiminnot, strateginen päätöksenteko, valvontamekanismit jne.Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.
7Analyysien, myös tilastollisten analyysien, tekemiseenKäytämme erilaisia analyysitoimenpiteitä (myös tilastollisia) tehdessämme päätöksiä eri asioista.Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.
8Suojellaksemme omia ja kolmansien osapuolten etuja, oikeuksia ja omaisuutta, mukaan lukien oikeudellisten vaateiden esittäminen, käyttäminen tai puolustaminen Saatamme käsitellä sinua koskevia henkilötietoja suojellaksemme omia tai kolmansien osapuolten etuja, oikeuksia ja omaisuutta minkä tahansa lain, asetuksen tai sopimuksen, mukaan lukien ehtojemme ja käytäntöjemme mukaisesti.Käsittely on tarpeen yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi.

6. Henkilötietojen siirto kolmansille osapuolille

Yhtiö voi myös jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat meille palveluita, kuten tallennus- ja hosting-palveluntarjoajille, IP-osoitetietoja, käyttäjäkokemuksen analysointia sekä tutkimus-, analyysi-, teknisiä ja diagnostiikkapalveluita.

Lisäksi voit erityisesti pyytää, että toimitamme tiettyjä henkilötietojasi kolmannen osapuolen kauppapaikoille. Tällaisissa tapauksissa jaamme meille kyseistä tarkoitusta varten antamasi henkilötiedot tällaisille kolmansille osapuolille, ja niiden henkilötietojesi käyttöön sovelletaan niiden omia tietosuojakäytäntöjä. Saatamme jakaa henkilötietojasi useiden kolmansien osapuolten kauppapaikkojen kanssa.

Yhtiö voi myös jakaa henkilötietojasi siihen liittyvien yksiköiden ja liikekumppaneiden kanssa, jotka tarjoavat sille resursseja, joiden avulla Yhtiö voi kehittää ja parantaa käyttäjilleen tarjoamiensa palvelujen ja tuotteiden tasoa.

Yhtiö voi jakaa henkilötietojasi hallituksen, paikallisten, virallisten ja sääntelyviranomaisten kanssa sekä silloin, kun tietojen luovuttaminen on tarpeen omien ja kolmansien osapuolten etujen, oikeuksien ja omaisuuden suojaamiseksi, mukaan lukien oikeudellisten vaateiden esittäminen, käyttäminen tai puolustaminen.

Lisäksi saatamme luovuttaa henkilötietojasi Yhtiön ja/tai minkä tahansa sellaisen yritysryhmään kuuluvan yhtiön, johon Yhtiö kuuluu, mahdollisille ostajille tai sijoittajille tai lainanantajille tai vastaavanlaisen liiketoimen yhteydessä (mukaan lukien Yhtiön ja/tai minkä tahansa sellaisen yritysryhmään kuuluvan yhtiön, johon Yhtiö kuuluu, omaisuuden myynti) ja/tai Yhtiön ja/tai minkä tahansa sellaisen yritysryhmään kuuluvan yhtiön, johon Yhtiö kuuluu, fuusion, uudelleenjärjestelyn, yhdistymisen tai konkurssin yhteydessä.

7. Evästeet ja kolmansien osapuolten palvelut

Saatamme käyttää tiettyjä kolmansien osapuolten palveluja, kuten analytiikkayrityksiä tai yrityksiä, jotka toimittavat mainoksia verkkosivustollamme, jotka voivat myös käyttää evästeitä tai muita tekniikoita, ja näihin käytäntöihin ja palveluntarjoajiin sovelletaan niiden omia käytäntöjä.

Eväste (joka on pieni tekstitiedosto) asennetaan laitteeseen, jonka kautta vierailet verkkosivustolla tai käytät sitä. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoja sinusta ja käyttäytymisestäsi, jotta käyttäjäkokemustasi voidaan parantaa, jotta voidaan muistaa mieltymyksesi ja asetuksesi ja jotta voidaan räätälöidä ja tarjota sinulle tuotteita ja palveluja, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Evästeitä voidaan käyttää myös tilastojen keräämiseen ja analyysien tekemiseen.

Osa käyttämistämme evästeistä on istuntoevästeitä, jotka ladataan tilapäisesti laitteeseesi ja kestävät, kunnes suljet selaimesi, kun taas toiset ovat pysyviä evästeitä, jotka pysyvät laitteessasi sen jälkeen, kun lopetat verkkosivuston selaamisen, ja joita voidaan käyttää auttamaan verkkosivustoa muistamaan sinut palaavana kävijänä, kun palaat verkkosivustolle.

Evästetyypit:

Käyttämämme evästeet luokitellaan niiden toiminnallisuuden mukaan seuraavasti:

EvästetyyppiKäyttötarkoitusLisätietoja
Ehdottoman välttämättömät evästeetNämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta voit navigoida verkkosivustolla ja käyttää pyytämiäsi ominaisuuksia. Niitä käytetään, jotta voimme tarjota sinulle pyytämääsi sisältöä, tuotteita ja palveluita.Tällaiset evästeet ovat välttämättömiä, jotta laitteesi voi ladata tai suoratoistaa tietoja, jotta voit liikkua verkkosivustolla, käyttää sen ominaisuuksia ja palata sivuille, joilla olet aiemmin vieraillut.Nämä evästeet keräävät henkilötietojasi, kuten käyttäjänimen ja viimeisimmän kirjautumispäivämäärän, ja tunnistavat sinut verkkosivustolle kirjautuneeksi.Nämä evästeet poistetaan, kun suljet selaimesi (istuntoevästeet).
Toiminnallisuus EvästeetNäitä evästeitä käytetään tunnistamaan sinut, kun palaat verkkosivustolle, ja niiden avulla voimme muistaa valintasi ja mieltymyksesi.Nämä evästeet säilyvät selaimesi sulkemisen jälkeen, ja ne säilyvät sovellettavaan päättymisajankohtaan asti.
Suorituskyky EvästeetNäitä evästeitä käytetään verkkosivuston suorituskykyä koskevien kokonaistilastojen tuottamiseen sekä suorituskyvyn testaamiseen ja parantamiseen paremman käyttäjäkokemuksen tarjoamiseksi. Lisäksi ne antavat meille mahdollisuuden suorittaa analyyttisiä toimintoja verkkosivustolla.Nämä evästeet keräävät anonymisoituja tietoja, jotka eivät liity tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön.Nämä evästeet ovat voimassa vaihtelevan ajan; jotkin evästeet poistetaan, kun suljet selaimesi, kun taas toisilla evästeillä on rajoittamaton voimassaoloaika.

Evästeiden estäminen ja poistaminen

Voit muuttaa selaimesi asetuksia niin, että voit estää ja poistaa joitakin tai kaikkia evästeitä. Katso alla olevat linkit, joista löydät ohjeet tämän tekemiseen eräiden suosituimpien selainten osalta:

  • Firefox
  • Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Safari

Huomaa kuitenkin, että jos teet niin, jotkin tai kaikki verkkosivuston ominaisuudet ja toiminnot eivät välttämättä toimi tarkoitetulla tavalla.

ONLINE-SEURANTAILMOITUS

TÄLLÄ HETKELLÄ TÄMÄ PALVELU EI TUE DO-NOT-TRACK-SIGNAALEJA.

8. Sinua koskevien henkilötietojen säilyttäminen

Yhtiö säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen henkilötietojen käsittelyn tarkoitusten täyttämiseksi tässä käytännössämme esitetyllä tavalla tai pidemmän ajan, jota meihin sovellettavat lait, asetukset, käytännöt ja määräykset edellyttävät.

Jaamme tietojasi kolmansien osapuolten kauppapaikkojen kanssa 12 kuukauden ajan ja suostumuksellamme vielä 12 kuukauden ajan.

Varmistaaksemme, että sinua koskevia henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen, tarkastelemme määräajoin säilyttämiämme henkilötietoja tutkiaksemme, voidaanko joitakin henkilötietoja poistaa.

9. Henkilötietojen siirto kolmanteen maahan tai kansainväliseen järjestöön

Henkilötietojasi saatetaan siirtää kolmanteen maahan (eli muille lainkäyttöalueille kuin sille, jossa asut) tai kansainvälisille organisaatioille. Tällaisissa olosuhteissa Yhtiö toteuttaa asianmukaiset suojatoimet varmistaakseen sinua koskevien henkilötietojen suojan ja varmistaakseen, että rekisteröidyillä on käytettävissään täytäntöönpanokelpoiset rekisteröidyn oikeudet ja tehokkaat oikeussuojakeinot.

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA), ota huomioon, että nämä suojatoimet ja suoja ovat käytettävissä, jos jokin seuraavista täyttyy:

  • Siirto tapahtuu kolmanteen maahan tai kansainväliseen organisaatioon, joka EU:n komissio on päättänyt, että sinne siirrettävien henkilötietojen suojan taso on riittävä 27. huhtikuuta 2016 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2016/679 ("yleinen tietosuoja-asetus") 45 artiklan 3 kohdan mukaisesti.
  • Siirto tapahtuu tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan a alakohdan mukaisen viranomaisten tai elinten välisen oikeudellisesti sitovan ja täytäntöönpanokelpoisen asiakirjan mukaisesti; tai
  • Siirto on EU:n komission yleisen tietosuoja-asetuksen 46 artiklan 2 kohdan c alakohdan nojalla hyväksymien vakiomuotoisten tietosuojalausekkeiden mukainen. EU:n komission hyväksymät lausekkeet ovat nähtävissä osoitteessa https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/model-contracts-transfer-personal-data-third-countries_en.

Voit pyytää, että yhtiö antaa sinulle yksityiskohtaisia tietoja suojatoimista, joita se käyttää suojellakseen kolmanteen maahan tai kansainväliseen organisaatioon siirrettäviä henkilötietojasi, lähettämällä sähköpostia seuraavaan osoitteeseen: [email protected].

10. Sinua koskevien henkilötietojen suojaaminen

Toteutamme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä varmistaaksemme henkilötietojen asianmukaisen turvallisuustason ottaen huomioon käsittelyyn liittyvät riskit, jotka liittyvät erityisesti siirrettyjen, tallennettujen tai muulla tavoin käsiteltyjen henkilötietojen vahingossa tapahtuvaan tai laittomaan tuhoutumiseen, katoamiseen, muuttamiseen, luvattomaan luovuttamiseen tai niihin pääsyyn.

Emme voi taata, emmekä takaa, että henkilökohtaisten tietojesi yksityisyyden suoja on virheetöntä, emmekä ole vastuussa mistään epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai rangaistusluonteisista vahingoista, jotka liittyvät sinua koskevien henkilökohtaisten tietojen käyttöön tai luovuttamiseen, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, henkilökohtaisten tietojen luovuttaminen siirtovirheiden, kolmannen osapuolen luvattoman pääsyn tai muiden kohtuullisen hallinnan ulottumattomissa olevien syiden vuoksi.

Saatamme joutua siirtämään sinua koskevia henkilötietoja kolmansille osapuolille, kuten viranomaisille, lakisääteisten tai muiden hallitsemattomien velvoitteiden vuoksi. Tällaisissa tilanteissa meillä on rajallinen vaikutusvalta siihen, miten hyvin tällaiset kolmannet osapuolet suojaavat sinua koskevia henkilötietoja.

Henkilötietojen siirto internetin kautta ei voi olla täysin suojattua. Tämän vuoksi Yhtiö ei voi taata sinua koskevien henkilötietojen suojaa, kun niitä siirretään Internetin kautta meille.

11. Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoihin

Verkkosivustolla voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille ja/tai sovelluksiin. Yhtiö ei valvo tällaisia verkkosivustoja ja sovelluksia eikä tällaisten verkkosivustojen ja sovellusten suorittamaa henkilötietojen keräämistä ja/tai käsittelyä, emmekä ole vastuussa tällaisista verkkosivustoista ja sovelluksista emmekä niiden tietosuoja- ja tietosuojakäytännöistä ja -toimista. Tätä käytäntöä ei sovelleta tällaisten verkkosivustojen ja/tai sovellusten kautta tehtyihin toimiin.

Aina kun käytät tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustoja ja/tai sovelluksia, suosittelemme, että tutustut huolellisesti niiden tietosuojakäytäntöihin ennen kyseisten verkkosivustojen ja/tai sovellusten käyttämistä ja ennen henkilötietojesi luovuttamista.

13. Sinua koskevia henkilötietoja koskevat oikeutesi

Yleisesti sinulla on oikeus pyytää, että toimitamme sinulle vahvistuksen siitä, keräämmekö me sinua koskevia henkilötietoja, pyytää näiden tietojen tarkistamista, tarvittaessa korjata niiden sisältö ja poistaa henkilötiedot, joita me emme enää tarvitse. Voit myös rajoittaa suostumustasi tiettyyn henkilötietojesi käsittelyyn.

Jos olet ETA-alueella asuva henkilö, lue tämä kohta:

Sinulla on seuraavat sinua koskevia henkilötietoja koskevat oikeudet. Voit käyttää näitä oikeuksia lähettämällä oikeuksien käyttämistä koskevan pyynnön seuraavaan sähköpostiosoitteeseen:

Pääsyoikeus

Sinulla on oikeus saada yhtiöltä vahvistus siitä, käsitelläänkö sinua koskevia henkilötietoja vai ei, ja jos näin on, saada pääsy henkilötietoihin ja seuraavat tiedot: (1) käsittelyn tarkoitukset; (2) kyseessä olevat henkilötietoryhmät; (3) vastaanottajat tai vastaanottajaryhmät, joille henkilötietoja on luovutettu tai tullaan luovuttamaan, erityisesti vastaanottajat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolisissa kolmansissa maissa tai kansainväliset järjestöt; (4) jos mahdollista, suunniteltu säilytysaika, jonka ajan henkilötietoja säilytetään, tai jos se ei ole mahdollista, kriteerit, joita käytetään tämän ajan määrittämiseksi; (5) oikeus pyytää yhtiöltä henkilötietojen oikaisua tai poistamista tai sinua koskevien henkilötietojen käsittelyn rajoittamista tai vastustaa tällaista käsittelyä; (6) oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle; (7) jos henkilötietoja ei ole kerätty sinulta itseltäsi, kaikki saatavilla olevat tiedot niiden lähteestä; (8) profiloinnin olemassaolo; ja (9) jos henkilötietoja siirretään ETA:n ulkopuoliseen kolmanteen maahan tai kansainväliseen organisaatioon, siirtoon liittyvät asianmukaiset suojatoimet.

Yhtiö toimittaa kopion käsiteltävistä henkilötiedoista ja voi periä kohtuullisen maksun kaikista pyytämistäsi lisäkopioista. Jos teet pyynnön sähköisesti, tiedot toimitetaan yleisesti käytetyssä sähköisessä muodossa, jollei toisin pyydetä.

Oikeus saada kopio henkilötiedoista ei saa vaikuttaa kielteisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin. Jos pyyntö siis loukkaa muiden oikeuksia ja vapauksia, yhtiö voi olla täyttämättä pyyntöäsi tai tehdä sen rajoitetusti.

Oikeus oikaisuun

Sinulla on oikeus pyytää yhtiöltä sinua koskevien epätarkkojen henkilötietojen oikaisemista. Kun otetaan huomioon käsittelyn tarkoitus, sinulla on oikeus saada sinua koskevat puutteelliset henkilötiedot täydennettyä, myös antamalla lisäselvitys.

Oikeus tietojen poistamiseen

sovelletaan seuraavia perusteita: (a) henkilötietoja ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin tai muuten käsiteltiin; (b) peruutat suostumuksesi, johon käsittely perustuu, eikä käsittelylle ole muuta laillista perustetta; (c) vastustat milloin tahansa erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu meidän tai kolmannen osapuolen oikeutettuihin intresseihin, eikä käsittelylle ole pakottavia oikeutettuja perusteita; (d) vastustat sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin; (e) henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti; tai (f) sinua koskevat henkilötiedot on poistettava sellaisen Euroopan unionin tai jäsenvaltion lainsäädäntöön perustuvan oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, jota Yhtiöön sovelletaan.

Tätä oikeutta ei sovelleta, jos käsittely on tarpeen a) sellaisen oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi, joka edellyttää käsittelyä Euroopan unionin tai jäsenvaltion lainsäädännön nojalla, jota yhtiöön sovelletaan, tai b) oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Sinulla on oikeus pyytää yhtiötä rajoittamaan sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, jos jokin seuraavista on voimassa: (a) kiistät henkilötietojen paikkansapitävyyden, jotta Yhtiö voi tarkistaa sinua koskevien henkilötietojen paikkansapitävyyden; (b) käsittely on lainvastaista ja vastustat sinua koskevien henkilötietojen poistamista ja pyydät sen sijaan niiden käytön rajoittamista; (c) Yhtiö ei enää tarvitse sinua koskevia henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta tarvitset henkilötietoja oikeudellisten vaateiden laatimista, esittämistä tai puolustamista varten; (d) jos sinua koskevien henkilötietojen käsittely on tarpeen Yhtiön tai kolmannen osapuolen ajamien oikeutettujen etujen vuoksi, paitsi jos osoitamme käsittelylle pakottavia oikeutettuja syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai (e) jos sinua koskevia henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien profilointi, siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Jos sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä on pyynnöstäsi rajoitettu, näitä henkilötietoja, lukuun ottamatta säilytystä, käsitellään vain suostumuksellasi tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi tai toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojelemiseksi tai Euroopan unionin tai jäsenvaltion tärkeän yleisen edun vuoksi.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus saada sinua koskevat henkilötiedot, jotka olet toimittanut yhtiölle, jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, sekä oikeus siirtää kyseiset henkilötiedot toiselle rekisterinpitäjälle, jos (a) käsittely perustuu suostumukseesi tai sopimukseen, jonka osapuoli olet, ja (b) käsittely suoritetaan automatisoidusti.

Käyttäessäsi oikeutta tietojen siirrettävyyteen sinulla on oikeus siirtää sinua koskevat henkilötiedot suoraan yrityksestä toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista. Tietojen siirrettävyyttä koskevan oikeutesi käyttäminen ei rajoita sinun ja Yhtiön oikeuksia, jotka perustuvat oikeuteesi tietojen poistamiseen. Lisäksi oikeus siirtää tietoja ei saa vaikuttaa haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

Oikeus vastustaa

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka perustuu yhtiön tai kolmannen osapuolen oikeutettuihin etuihin, mukaan lukien tällaisiin oikeutettuihin etuihin perustuva profilointi. Tällaisessa tapauksessa emme enää käsittele sinua koskevia henkilötietoja, paitsi jos osoitamme käsittelylle pakottavia oikeutettuja perusteita, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi tai oikeudellisten vaatimusten laatimisen, esittämisen tai puolustamisen.

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien profilointi, siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.

Oikeus peruuttaa suostumus

Voit peruuttaa meille antamasi suostumuksen sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä varten milloin tahansa vaikuttamatta suostumukseesi ennen sen peruuttamista perustuvan käsittelyn laillisuuteen.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jonka jäsenvaltio on perustanut suojelemaan luonnollisten henkilöiden perusoikeuksia ja -vapauksia henkilötietojen käsittelyssä Euroopan unionissa.

Tässä kohdassa 13 esitettyjä oikeuksiasi henkilötietojesi osalta voi rajoittaa Euroopan unionin tai jäsenvaltion lainsäädäntö, jota Yhtiöön sovelletaan.

Toimitamme sinulle pyydetyt tiedot tässä kohdassa 13 esitettyjen oikeuksiesi mukaisesti ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa kuukauden kuluessa pyynnön vastaanottamisesta. Tätä määräaikaa voidaan tarvittaessa pidentää kahdella kuukaudella ottaen huomioon pyyntöjen monimutkaisuus ja määrä. Ilmoitamme sinulle tällaisesta pidennyksestä yhden kuukauden kuluessa pyyntösi vastaanottamisesta ja ilmoitamme viivästyksen syyt.

Tässä kohdassa 13 esitettyjen oikeuksien mukaisesti pyydetyt tiedot toimitetaan maksutta, ellei tässä kohdassa 13 toisin mainita. Jos pyynnöt ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia, erityisesti niiden toistuvan luonteen vuoksi, voimme joko a) periä kohtuullisen maksun, jossa otetaan huomioon tietojen tai viestien toimittamisesta tai pyydetyn toimenpiteen toteuttamisesta aiheutuvat hallinnolliset kustannukset, tai b) kieltäytyä toteuttamasta pyyntöä.

Yhtiö voi vaatia sinua toimittamaan henkilöllisyytesi vahvistamiseksi tarvittavia lisätietoja, jotta pyyntösi voidaan täyttää tässä kohdassa 13 esitettyjen oikeuksiesi mukaisesti, jos meillä on perusteltuja epäilyjä pyynnön esittäneen luonnollisen henkilön henkilöllisyydestä.

12. Muutokset tähän käytäntöön

Voimme aika ajoin muuttaa tämän käytännön ehtoja. Aina kun muutamme tätä käytäntöä, ilmoitamme sinulle tällaisista muutoksista julkaisemalla päivitetyn käytännön verkkosivustolla. Lisäksi, kun teemme merkittäviä muutoksia tähän käytäntöön, pyrimme tiedottamaan sinulle tällaisista muutoksista viestintävälineillä, joita pidämme kohtuullisen asianmukaisina tiedottamaan sinulle tällaisista muutoksista, ja julkaisemalla tällaisista muutoksista ilmoituksen verkkosivustolla. Ellei toisin mainita, kaikki muutokset tulevat voimaan, kun päivitetty käytäntö julkaistaan verkkosivustollamme.